alwin 2

Hallo Allemaal,

Ik ben Alwin van Beusichem, de nieuwe uitbater van het Baken.

Wie ben ik:
Opgegroeid in Lienden, een dorpje in de Betuwe op het platteland tussen de fruitbomen. Daar woon ik nog steeds met mijn gezin: mijn vrouw, 2 zonen en een hond.

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met eten, eerst op het land met het kweken, plukken en veilen van fruit, daarnaast veel op de boerderij rondgelopen en uiteindelijk gekozen voor een koksopleiding. Mijn eerste baantje in de keuken was op 14 jarige leeftijd, waar ik in de nu bijna 26 jaar daarna in veel verschillende facetten van de horeca heb gewerkt en geleerd.

Nog steeds vind ik het leuk om te leren en mijzelf verder te ontwikkelen. Voor de leden die veel in het Baken zijn, zal dat wel te merken zijn, want het zal voorkomen dat ik weer iets lekkers te proeven heb en er zal ook vaak wat lekkers zijn om mee naar huis te nemen.

Wat betekent dit voor de menukaart? Ik hou van ambacht, simpel en herkenbaar eten wat smaakt naar wat het is, maar ook zal er soms een gekke twist inzitten die je niet verwacht, maar zal je verrast zijn door hoe smaken combineren.

Omdat we aan het water zitten vind ik het leuk om veel met vis te gaan doen, er zal dan ook veel vis vers gerookt worden. Dit wordt gebruikt op de menukaart, maar een lekker vers visje mee naar huis nemen kan ook.

Zelf ben ik ook gek op vlees, dus hier zal ook zeker aandacht aan worden besteed. Als voorbeeld maak ik zelf verse ham: je uitsmijter zal nooit meer zijn zoals hij was.

Hartelijke groeten,

Alwin van Beusichem

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen