Welkom bij wsv De Peiler

wsv De Peiler is opgericht in 1972 door een aantal enthousiaste bootbezitters die mogelijkheden zagen in de ontwikkeling van een havenaccomodatie in de zandwinningsput die was ontstaan bij de verbreding van de A2, de “Put van Van Loon”.

Aanvankelijk beschikte men over slechts enkele ligplaatsen aan een eenvoudig houten steigertje. Al snel nam de belangstelling toe en werd met zelfwerkzaamheid van leden de accommodatie fors uitgebreid. De vereniging telt ruim 250 leden. Het 4,3 hectare grote gebied is eigendom van de vereniging en de haven heeft 220 ligplaatsen die vrijwel alle in gebruik zijn. Sinds 2022 is de haven een blauwe vlag haven. 

wsv De Peiler is aangesloten bij het Verbond Nederlandse Motorbootsport (VNM).

Passanten

Onze haven ligt perfect voor passanten die stroomopwaarts komen vanuit de richting Rotterdam en willen overnachten alvorens door te varen naar Arnhem, Tiel of Nijmegen.
En voor passanten die stroomafwaarts net de Beatrix sluizen uit komen en willen overnachten alvorens door te varen naar Rotterdam, Dordrecht of de Zeeuwse eilanden.

Ons passanten tarief is € 2,- per strekkende meter en er is altijd plaats voor uw boot. Er kan alleen met pin betaald worden.

Meer informatie op de link Passanten.

Ligplaatsen

Alleen Leden komen in aanmerking voor een vaste ligplaats. We zijn tenslotte een vereniging. Dus als je een ligplaats wilt, zal je eerst lid moeten worden. Het lidmaatschap vraag je via dit formulier aan bij ligplaatsbeheer.  

Als er een ligplaats beschikbaar is of komt en de aanvraag wordt toegewezen, dan word je voor een jaar Kandidaat-Lid van de vereniging en kan de ligplaats in genomen worden. Na een periode van 1 jaar wordt door het Bestuur besloten of je als aanvrager Lid kan worden.

Als er bij aanvraag geen ligplaats beschikbaar is dan kan je je opgeven voor een plek op de wachtlijst.  

Nieuws


Om alle nieuwsberichten te kunnen zien die voor jou van toepassing zijn dien je in te loggen. 

Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

Zeilschool

Vragen en/of opgeven kan door mail te sturen naar neliez.[antispam].@depeiler.nl


Om alle activiteiten te kunnen zien die voor jou van toepassing zijn dien je in te loggen. 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen