Passant1

Passanten

Voor rondtoerende motorbootvaarders is de haven van wsv De Peiler een aantrekkelijke tussenstop. Gelegen in het centrum van het land op een kruising van vaarwegen, temidden van een idyllisch landschap nabij het middeleeuwse stadje Vianen. U vindt ons ten westen van de A2 aan de linkeroever van de Lek ter hoogte van kilometerraai 954. 

WSV De Peiler beschikt over een modern clubschip, waarin zich de sanitaire voorzieningen (incl. invaliden-toilet en douche), een wasmachine en droger en uiteraard een ontmoetingsruimte met een gezellige bar bevinden. In het vaarseizoen hebben wij tevens een mooi buitenterras met zicht op de haven. Meer info vindt u bij onze link de Haven

Neemt u voor aankomst contact op met onze havenmeester (marifoon kan. 31 of mob. 06-22 85 08 54) zodat er een plaats voor u kan worden gezocht en men u kan helpen bij het afmeren. Is uw schip >20 m dan graag 24 uur van tevoren een reservering maken bij de havenmeester.

Onze haven is een getijdenhaven; blijf bij het invaren van de haven tussen de boeien. Hoewel bij laagwater tijdens springtij de invaart krap kan zijn staat daar toch altijd 2 m water. Bij twijfel dus even de getijdentabel raadplegen of overleg met de havenmeester. In de haven zelf is altijd 3 tot 6 meter waterdiepte beschikbaar. 

Het passanten-liggeld in onze haven bedraagt € 2,- per meter bootlengte per nacht. Drinkwater en stroomverbruik zijn inbegrepen (e-schepen uitgezonderd). Verblijft u minder dan 1 nacht in onze haven, bijvoorbeeld om op bezoek te gaan bij de naastgelegen camping, dan rekenen wij daarvoor € 5,-, tenzij u ook een consumptie gebruikt van onze verenigingskantine. Er kan alleen gepind worden.

Bij inschrijving op het havenkantoor ontvangt u indien gewenst een passantenfolder met daarop afgedrukt o.a. de belangrijkste bepalingen en regels in onze haven en tevens een lijst met relevante telefoonnummers .

Het is niet toegestaan achter in de put te ankeren.

Vissen in de haven mag alleen vanaf eigen boot.

Potentiële winterliggers nodigen we uit contact op te nemen met onze ligplaatsbeheerder.

Voor bezienswaardigheden in en rondom Vianen volstaan wij met een verwijzing naar de website van de VVV-Vianen en die van de gemeente Vianen.

Wij heten u van harte welkom, wensen u een plezierig verblijf in onze haven en hopen u graag nog eens terug te zien. Heeft u nog wensen of suggesties, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Bekijk ook onze passanten informatie brochure 

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale werking van de website.
Instellingen