Passanten

Voor rondtoerende motorbootvaarders is de haven van WSV De Peiler een aantrekkelijke ligplaats, landelijk gelegen in het polderlandschap van de Vijfheerenlanden met z'n weidse uiterwaarden en kleine schilderachtige stadjes en dorpjes. U vindt ons ten westen van de A2 aan de linkeroever van de Lek ter hoogte van kilometerraai 954. 

Blijf bij het invaren van de haven tussen de boeien; bovenstrooms kan het zeker bij laag water zeer ondiep zijn. 

WSV De Peiler beschikt over een modern clubschip, waarin zich de sanitaire voorzieningen (incl. invaliden-toilet en douche), een wasmachine en droger en uiteraard een ontmoetingsruimte met een gezellige bar. In het vaarseizoen hebben wij tevens een mooi buitenterras met zicht op de haven. Meer info vindt u bij onze link de Haven. 

Voor bezienswaardigheden in en rondom Vianen volstaan wij met een verwijzing naar de website van de VVV-Vianen en die van de gemeente Vianen.

Wij heten u van harte welkom en wensen u een plezierig verblijf in onze haven en hopen u graag nog eens terug te zien. Heeft u nog wensen of zinvolle suggesties, neemt u dan gerust contact met ons op. Een reactie in ons gastenboek stellen wij ook zeer op prijs!!

DSCN0286

Aanmelden

Neemt u voor aankomst contact op met onze havenbeheerder (marifoon kan. 31 of mob. 06-22 85 08 54) zodat er een plaats voor u kan worden gezocht en men u kan helpen bij het afmeren.

Het passanten-liggeld in onze haven bedraagt € 1,20 per meter bootlengte per nacht (prijspeil 2015). Verblijft u minder dan 1 nacht in onze haven, bijvoorbeeld om te gaan eten bij de naastgelegen camping, dan rekenen wij daarvoor € 5,-, tenzij u ook een consumptie gebruikt van onze verenigingskantine.

Bij inschrijving op het havenkantoor ontvangt u een bon met daarop afgedrukt o.a. de belangrijkste bepalingen en regels in onze haven en tevens een lijst met relevante telefoonnummers .

DSCN0274

In de haven

Stroomkasten staan op onze steigers met apparte 'passanten-aansluitingen'. Op de meest westelijke (C/D-) steiger zijn dit 16 Amp aansluitingen, op de overige steigers 6 Amp. Indien er een passanten-stopcontact vrij is kunt u hiervan gebruik maken.
Drinkwater inname kunt u op diverse punten op de steigers vinden. Een slangenwagen staat naast het clubschip. Voor passanten is waterinname begrepen in het liggeld.
Vuil water kunnen wij innemen. Ook chemische toiletten kunnen hier in principe geloosd worden, zij het dat de Peiler niet beschikt over adequate aansluiting (geen stortbak, uitsluitend een afzuigslang voor vuilwatertanks). Géén bilgewater en/of afgewerkte olie!!
Huishoudelijk afval (incl. glas en papier) kan worden gedeponeerd in de afvalcontainer op ons parkeerterrein boven aan de loopbrug.
Géén chemisch afval!

462

Handige weetjes

Gasvullingen zijn verkrijgbaar bij de naast de haven gelegen camping Clementie (tel. 0347 375578; zondag en maandag gesloten).
Brandstof tanken kunt u niet bij ons; binnen een straal van 50 km zijn diverse tankstations aan het water. Zie deze lijst.
Fietsen indien beschikbaar vindt u in de fietsenstalling op het parkeerterrein. Overleg hierover met het havenbeheer, bij hen is ook een toegangspas van het terreinhek verkrijgbaar. In/nabij het stadscentrum van Vianen zijn 2 rijwielherstellers: Schouten Tweewielers Vof, Lombardstraat 8 en Dokman Tweewielers, Burg. Hoeftlaan 1
Honden en evt. andere huisdieren, op het terrein aangelijnd houden en buiten het terrein uitlaten.


Verder verzoeken wij u kennis te nemen van ons Jachthavenreglement.

Gastenboek

Rutger Heil - 7 februari om 13:04

Leuk om de haven weer eens te zien. Leuke foto's en veel fijne herinneringen komen boven. Ik ben hier opgegroeid. Eerste jaren bij Bertus aan de put in een caravan. Later een eigen steiger met een kajuitzeilboot. Na enige jaren kwam de WSV de Peiler naar de put en zijn wij naar de linker steiger verhuisd. Het was een leuke tijd. Altijd samen met Toon, Wil en wilma Hoogendoorn. Ik kijk er met plezier naar terug. Op mijn 15e jaar zijn we naar een ligplaats in Elahuizen friesland gegaan......Nu, 30 jaar later heb ik een klein kajuitzeilbootje en lig ik bij WSV de Bijland. 5 minuten lopen van mijn huis in Tolkamer. Watersport zit in het bloed

WSV De Peiler

Image (2)

Adresgegevens

WSV de Peiler
Middelwaard 5
4133 LB Vianen


Marifoonkanaal 31

 

Telefoon: +31 (0)347 - 376356
Mobiel:    +31 (0)622 - 850854

 

Email: ofni.[antispam].@depeiler.nl

Waar vindt u ons